„Дојди и сокри ми се под фустанот“! Британките полудеа по овој Албанец кој го бара полицијата

Во обид да го пронајде Албанецот кој избегал од мигацискиот центар, шкотската полиција објави фотографија од избеганиот на Фејсбук. Набрзо тој доби бројни обожавателки.

img

25 годишниот Гуксим Имерио стна хит на социјалните мрежи откако шкотската полиција ја објави негобата потерница.

Албанецот во понеделникот навечер избега од имиграцискиот центар во Ланакшир после што му се губи секаква трага. Меѓутоа, за Гуксим на социјалните мрежи полудеа жените кои коментираат колку им е згоден и неодолив.

-Радо би тргнала во потрага по него, коментираше една девојка. Друга пак напомена дека полицијата тешко ќе го пронајде Гуксум, затоа што „налета на некоја жена“, а потоа по неколку години ќе го пронајдат како живее под нејзиниот фустан.

Згодниот Албанец не говори англиски, има темна коса и смеѓи очи и лице кое сега веројатно е неизбричено. Не е познато дали има роднини во Велика Британија, но можно е да замине за Манчестер.

Facebook impact:

Објавено сабота, 11 ноември 2017 11:10:00
Напишано од Виолета