Видео: Снимка од земјотресот од 7,3 степени

Силен земјотрес од 7,3 степени по Рихтер вчера се случи на границата меѓу Ирак и Иран, а во потресот има преку 300 жртви.

img

Оваа снимка го покажува страшниот момент.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 13 ноември 2017 06:12:00
Напишано од Вероника