Овие хороскопски знаци немаат среќа во љубовта

Ѕвездите откриваат кои знаци од Зодијакот се осудени да останат сами и немаат многу среќа во љубовта.

img

Тука спаѓаат Близнаците, кои често знаат да се нестабилни, да менуваат мислење и расположение. Немаат проблем да најдат партнер, но не и да го задржат.

Тука се вбројува и Ракот кој има тенденција да биде воден од емоциите, па затоа често и губи во љубовта. Чувствителни се, лесно кршливи и молчеливи.

Девицата често повеќе тактички му пристапува на животот, а многу е прецизна и ситничар и тоа знае партнерот да го извади од кожа. Знаат да се критични и тешки се за љубов и дружење.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 29 јуни 2017 10:15:00
Напишано од емилија