ПАТНИЦИТЕ ВО ШОК: Од авионот гледале како ЧОВЕК ОДИ ПО ОБЛАЦИТЕ?!

Илузија, чад, облак или воземјанец? Тие кои биле сведоци на овој феномен уште не можат да дојдат до заклучок.

img

Нашиот свет е полн со мистерии. Меѓутоа, иако имаме наука која е изградена на докази и факти и понатаму не сме во можност да објасниме некои од многубројните феномени. 

Фотографијата која ја објави патникот од авионот Ник О Доној ги остави во шок. 

Судејќи според овој човек, кој се наоѓал во авионот кој летал од Австралија до Ирска, патниците виделе чуден феномен на облаците. 

Нормално, останале во чудо кога на надморската висина од речиси 10.000 метри виделе фигура која личи на човек кој шета по облаците. 

Покрај тоа што појавата била поприлично одалечена од авионот. Ник вели дека, заедно со патниците, можел да ја набљудува чудната фигура околу две минути. 

Погледнете одблиски, на следната страна:

Објавено сабота, 17 декември 2016 6:00:00
Напишано од Елена