Вибер ги разочара своите корисници со новата одлука

Од Вибер најавија одлука која разочара многу корисници. Од компанијата одлучиле дека веќе нема да развиваат свои апликации за Windows платформи, а ова предизвика разочараност и главоболка кај многу корисници.

img

Сепак, она што е најзачудувачки е тоа што Вибер одлучи да ја остави на страна и Десктоп опцијата. Така, корисниците кои имаат Вибер на компјутер ќе имаат голем проблем.

Тоа значи дека од сега корисниците повеќе време ќе поминуваат на паметните телефони.

Facebook impact:

Објавено понеделник, 15 мај 2017 04:59:00
Напишано од sasho