Мажот се бричи во бањата, а папагалот...

Мажот се бричи  во  бањата, а папагалот:

Хаха, ќе се исечеш!

Мажот:

Ако речеш уште еднаш, ќе те фрлам во шољата!

А папагалот пак:

хаха, ќе се исечеш!

мажот се налутил, го фатил, го  фрлил во шољата и го затворил капакот.

img

Мажот се бричи  во  бањата, а папагалот:

Хаха, ќе се исечеш!

Мажот:

Ако речеш уште еднаш, ќе те фрлам во шољата!

А папагалот пак:

хаха, ќе се исечеш!

мажот се налутил, го фатил, го  фрлил во шољата и го затворил капакот.

Во тој  момент се враќа жена му  од пазар, ги  фрла сите торби и  трча право  во  тоалет... била во  циклус.

Го отвара капакот и седнува, а папагалот:

Ти реков дека ќе се исечеш! А и  не си  се избричил уваво!

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 15 мај 2017 03:51:00
Напишано од Виолета