После долгиот престој во Париз, Трпе си дошол дома...

После долгиот престој во Париз, Трпе си дошол дома...

img

После долгиот престој во Париз, Трпе си дошол дома и прво нешто што направил – секс со Трпана.
- Трпе, како на француски се вика женскиот полов орган?
- Мони!
- А кога е малку поголема?
- Моника!
- А кога е како мојата?
- Хармоника, пи*ка ти матер!

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 24 април 2017 05:06:00
Напишано од Виолета


Последни вести