Што прават Македонците после добар секс?

Што прават Македонците после добар секс?
– 5% ќе се свртат на другата страна и ќе си заспијат.
– 5% ќе запалат цигара!

img

Што прават Македонците после добар секс?
– 5% ќе се свртат на другата страна и ќе си заспијат.
– 5% ќе запалат цигара!
– 10% одат до фрижидер по пиво.
– 80% ќе се облечат и си одат дома!

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 08 јуни 2017 10:02:00
Напишано од Виолета