Додека луѓето се евакуираа од ураганот Ирма, има некој што не ги заборави и животните

Флорида деновиве го живее „новиот“ живот по ураганот Ирма кој ја погоди државата пред само неколку денови.

img

Но она што е интересно освен евакуацијата на пет милионите жители некој помислил и на евакуација на животните.

За овие фламингоси да бидат на сигурно тие мораше да се евакуираат и да одат во строј и да го следат овој човек  се до местото каде беа сместени на сигурно, погледнете.

 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 13 септември 2017 12:49:00
Напишано од емилија