Еве како го нашол својот автомобил

Снегот ја окова цела Европа, па дури и Чешка каде температурите се спуштија и до -34 степени.

 

img

Оваа фотографија од автомобил прекриен со мраз сведочи за тоа каква зима има во оваа европска земја.

 

 

Facebook impact:

Објавено вторник, 10 јануари 2017 10:40:00
Напишано од elenaM