Фејсбук статуси вредни за читање, но и за смеење!

Фејсбук статуси вредни за читање, но и за смеење!

img

- Дали си приметил ли дека фејсбук ти дава можност да искочиш глуп без да излезеш од дома? (Миле Паника)

 - Вρв на пијанство: Κога на бојлеρ гледаш κолκу е саат. (Тони Михајловски)

- Пуштив едно мало маче дома, греота, му дадов да јаде и да се стопли. Сум заборавил да ја затворам вратата и одеднаш сите маалски мачки ме избуткаа, на сила ми влегоа, и еве, ги бркам низ стан, не ми го даваат даљинското. (Драган Горгиевски)

- Дали govorot на омраза е porazbirliv кога се пишува на kirilica или на латиница? (Миодраг Мишолиќ)

Објавено петок, 21 март 2014 6:10:00
Напишано од Емилија


Последни вести