Среде вести, на Би- Би-Си телевизија пуштиле порно филм

Неверојатен скандал се случил на националната телевизија Би-Би-Си среде вечерните вести. 

img

Кога го гледате видеото, на прв поглед, ништо не е необично. Но, кога ќе се загледате, јасно се гледа дека еден од работниците во студиото гледа порнографска содржина на својот компјутер.

Ова видео брзо се проширило на интернет и во моментов засмејува гледачи ширум светот.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 10 август 2017 04:38:00
Напишано од Виолета