Виц: Разговор

Loading...

Зборуваат две плавуши по телефон.

– Добар ден, дали е тоа телефонскиот број два, два, шест, еден, два, седум!

– Не, ова е двеста дваесет и шест, сто дваесет и седум!

– Упс, извинете што ве разбудив.

– Нема врска и онака ѕвонеше телефонот!

Бонус:

Решаваат плавуши крстозбор и едната прашува:– Како е правилно, Ирак или Иран?

 

loading...