Ознака: декорација

Занимливости

Фото: Купила ПВЦ цевки и ги закачила на ѕид: Кога ќе видите што направила за само 20 евра, ќе го посакате истото

Oваа мудра жена само што го дизајнираше своето работно место, со помош на стари идеи и неколку ПВЦ цевки за кои и требало се на се – 20 евра.Како шини […]