Ознака: одржување

Занимливости

Како да ги перете и одржувате памучните заштитни маски?

Експертите исто така нагласуваат дека правилното перење и одржување на маските е од огромна важност за да бидат тие ефикасни во заштитата. Одличен метод е да ги перете маските во […]

Живот

Како да го продолжите животот на орхидејата со помош на кора од банана?

Многумина ја сметаат орхидејата за кралицата на цвеќињата, но нејзиното одгледување може да биде предизвик и за искусните љубители на цвеќиња. Со цел вашата орхидеја да живее колку што е […]

Живот

Девојка од село бара маж кој би работел и живеел со неа: Таа за возврат го нуди ОВА!

Ветува дека ќе бидам добра жена, дека ќе готви секој ден и спрема, само стоката и останатите животни мораат да бидат нахранети.Сајтот „Објави Онлајн“, цитира интересна порака за која не […]