Ознака: правила

Живот

За зеленчукот, кратко и јасно!

Зеленчукот е богат со растителни влакна кои ви овозможуваат полесно варење на храната. Конзумирањето на зеленчук доведува до појава на т.н.'' негативни'' калории. Во зависност од вашиот пол, тежина и […]

Љубов и секс

Златни правила за луд секс

  Психијатрите нудат седум совети за надминување на овие препреки, а крајниот резултат од нив треба да биде квалитетен и забавен сексуален живот… Не се откажувајте од она што ви е потребно- Жените се […]