Ознака: секс

Љубов и секс

Вашите години одредуваат во кој дел од денот сексот ќе ви биде најдобар

Експертите кажуваат дека јачината на либидото зависи од прериодот во денот и староста и дека не е сеедно во колку часот ќе имате секс. На пример за лицата кои имаа […]

Љубов и секс

Секс кој може да биде многу опасен за мажите

Сексот е здрав, прави да се чувствуваме подобро, дури и да изгледаме подобро. Меѓутоа, новото истражување покажува дека не е сосема така… Редовните сексуални односи на постара возраст можат да […]

Љубов и секс

Три најлоши работи кои паровите ги прават за да ја спасат безнадежната врска

Еве кои се трите најлоши работи кои паровите ги прават за да ја спасат безнадежната врска: За да се спаси една врска или брак треба многу работа, но постојат граници […]

Љубов и секс

Мажите ќе живеат подолго ако се оженат со вакви жени

Научниците дошле до многу интересен заклучок кој подеднакво ќе ги интересира и мажите и жените. Имено, неодамна спроведено истражување покажало дека жените со голема интелигенција и остар ум може да […]

Љубов и секс

Бременоста не е пречка за секс

Без разлика дали во бременоста сте незаинтересирани за секс или се чувствувате повеќе сексапилно од некогаш, поголемиот број на жени сметаат дека бременоста ги променува нивните сексуални животи, и тоа […]