Жена заспала во воз, а потоа...

Хит на социјалните мрежи стана фотографија од една жена која заспала во воз. 

img

Овој момент го фатил новинарот на BBC  Џејмс Лонгман утрото кога тргнал на работа па  веднаш фотографијата ја објавил на Твитер. 

Корисниците на социјалните мрежи ги растажи тоа што го видоа на фотографијата. Имено, жената заспала на седиште, а во раката држела голема пица која ја носела дома. 

Но како што таа заспала, така кутијата се слизнала од рака па пицата и паднала на подот. Нагаѓаат дека жената се враќала од провод или од ноќна смена. 

- Каква штета - коментирале бројни твитераши.

Тагови:

жена воз пица

Facebook impact:

Објавено петок, 05 мај 2017 10:32:00
Напишано од Виолета