ФОТО: Толку е совршена што нема да може да го тргнете погледот од неа

Запознајте ја Лили Ембрак, која на Инстаграм се претставува како Лили Хот.

img

Многу луѓе тврдат дека Русинките се најубавите жени во светот, а една од нив привлече огромно внимание на интернет. Нејзиното име е Лили Ембрак, а на Инстаграм сите ја знаат како Лили Хот.

Facebook impact:

Објавено недела, 30 април 2017 06:57:00
Напишано од sasho