Гангам стил кој ќе сакате да го погледнете

Сигурни сме дека ќе сакате да ја погледнете оваа верзија на Гангам стил. Па дека и потоа ќе сакате и вие да заиграте...

Видеото е погледнато над 90 милиони пати.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 10 јануари 2013 08:11:51
Напишано од admin