Ниту едната попушта, ниту другата: Две девојки се степаа за бидермаерот

Ваква тепачка на две девојки за бидермаер се уште не сте виделе

img

Вакво нешто   ниту  невестата  ниту гостите  можеа да очекуваат.

Две девојки  го  фатија бидермаерот и   навистина не сакаа да го пуштат, а како  сето тоа заврши  погледнете го  видеото...

Facebook impact:

Објавено среда, 31 мај 2017 02:34:00
Напишано од Виолета