Ова нема да му го прости: Му побара крпа на момчето, а тој брутално...

Направи нешто поради кое од врската му останаа само добри спомени

img

Доколку сакате засекогаш да се ослободите од вашата девојка, видеото подолу е дефинитивно за вас. Имено, откако се истушира, девојката сфати дека заборавила да земе крпа за да се избрише, па го замоли своето момче да и донесе. Меѓутоа, тој реши брутално да се пошегува со неа, поради што таа „смрзна“ од страв, а после тоа сигурно и експресно го оставила.

Погледнете во продолжение...

Facebook impact:

Објавено среда, 31 мај 2017 05:23:00
Напишано од Виолета