Видео: Сакаше да ја запроси девојката на романтичен начин, но во истиот момент...

Момчето сакало да ја изненади својата девојка додека летале со авион.

img

Дарел Хамилтон имал испланирано да ја побара својата девојка за жена додека летале со авион. Но во моментот кога Дарел се обидел да го постави прашањето му се слошило и почнал да повраќа.

За среќа подоцна неговата сакана се согласила да му биде жена.

Погледенете го видеото:

Facebook impact:

Објавено вторник, 07 март 2017 13:55
Напишано од Виолета
Барај