Видео: Тие се вампири и се хранат со крв

img

Лиа Бенингхоф (20) и Аро Дрејвен (38), веруваат дека се вампири и се хранат со крв. 

Откако го запознала своето момче вампир, и девојката станала исто таква.

 - Ми беше интересно што е вампир, бидејќи не знаев дека тие воопшто постојат. Но, се надевав дека ги има. И тој ме преобрази – објаснила Лиа.

- Отсекогаш сум имал желба за крв. Кога ќе видев дека некој се исекол, веднаш имав нагон да ја излижам таа крв. Вампири има насекаде околу нас. Тие се и лекари, механичари, медицински сестри, трговци, менаџери... - рекол Аро.

Парот вели дека родителите се среќни за врската. 

Се вчитува прикажувачот на видео...

Тагови:

Facebook impact:

Објавено недела, 14 јули 2013 06:00:00
Напишано од Елена