Безобразни инструкции за топол и необичен секс

Имаме ли добар секс, а да користите „кочници“? Тешко... Понекогаш морате да играте смело и „валкано“, но дали се исплаќа- за гарантирано ли ви е лудо возење! Тогаш. Што кога би испробале се и не знаете како да го зачините својот сексуален живот? Време е за предизвици за секс!

img

Имаме безобразни инструкции за кој секс играчките ќе ви отворат некоја нова димензија... И можеби ќе открие нова ерогена зона.

Правила на играта:

Запишете ги инструкции кои ќе бидат на картичка, измешајте ги и ставете ги во еден сад. Потоа извлече те ги со партнерот и фрлете се на исполнување на картичките! Тие ќе бидат слатки, возбудливи „маки“!

-Вржете ги рацете на својот партнер со свилено марамче и сосема полека парче по парче соблекувајте му ја облеката, давајќи му претстава која долго нема да ја заборави.

-Он мора да биде вашиот сексуален роб, а вие безобразната дива со многу желба. Кажувајте му точно што сака да слушне од вас, а потоа оценете го како ја извршил вашата наредба.

-На ливчиња напишете ги улогите: студент/професорка, медицинска сестра/пациент, шеф/секретарка ..... И почнете со вашата луда авантура!
-Нека вашиот партнер стави превез преку очите, а потоа изберете некој предмет во собата со кој ќе ве милува и допира ... Имате три шанси да погоди за што станува збор, а ако не ви тргне тогаш следи „казна“...

-Водите љубов, а се трудите да не пуштите ни глас... Но давате се од себе на него да му го измамите вдишувањето. Да видиме кој подолго издржи...

-Секси жмурка? Ние кажуваме Да! Се криете на некое место каде никогаш не сте воделе љубов, а кога ќе ве најде партнерот, мора да му следи богата награда...

-Смислите нов начин како да го засладите, излижете го шлагот кој се наоѓа на неговиот пенис или па тој нека излиже пудинг од вашите гради.... Мммм!

Facebook impact:

Објавено среда, 22 февруари 2017 02:43:00
Напишано од elenaM