Искрена исповед на Невена: Никогаш нема да го заборавам сексуалното искуство со невин маж

Мислев дека сум го нашла совршениот маж, беше згоден духовит а што беше најважно од се беше девица, но многу згрешив во својата проценка.

 

Се гледаше дека е неискусен , зошто го притисна мојот клиторис толку силно што мислев дека сака да го врати назад во моето тело, па малку ме исплаши.Сепак се надевав дека работите ќе тргнат на подобро, па затоа полека му ги соблеков фармерките и се фокусирав на неговиот пенис. Истиот момент ми ја крена главата, и почна да ме бакнува, ова го сватив како навреда и незнаев што следно ме очекува.

Потоа од нигде никаде, почна да вика дека мора да користиме кондом. Извадив еден од фиоката, и ми се чинеше дека му требаа години да го намести кондомотна неговиот огромен „алат„ а не минута.

Покрај величината, беше крајно не секси да гледам како се мачи да го намести кондомот, и да свати кој крај иде одозгора а кој долу.Во тој момент само сакав да се заврши се, што побрзо. Сепак сексот не беше толку лош, зошто јас ги превземав работите во мои раве и бев одозгора, барем не беше најлошиот секс во животот.

За време на сексот, имаше болен израз на своето лице, и ми велеше дека се концентрира да не „сврши„ пред мене, што сепак, по 4 минути се случи.Можеби тиј ја загуби невиноста, но јас не добив оргазам.

Потполно уморна, легнав на креветот и заспав.Утрото се разбудив видов дека си ги собира работите, но не станав, знае каде е вратата, па продолжив да спијам.

Тоа беше тоа, моето прво и последно искуство со невин маж.

Објавено вторник, 04 април 2017 5:15:00
Напишано од Виолета