Ве изневерува или не? Обрнете внимание на овие 8 знакови и ќе дознаете

Преку некои однесувања на партнерот можете лесно да заклучите дали има некоја друга. Слушај те ја интуицијата и обрнете внимание на овие 8 знакови.

img

Другите луѓе, па и тие што не знаат, имаат чудесна моќ да забележат кога нешто не е во ред во нивната љубовна  врска.  Затоа не е лошо да го прашате пријателот за мислење. Научниците кажуваат како се набљудува парот во некоја функција и можете да заклучите дали има љубовник или има некој други проблеми.  Доволно е да ги набљудувате нивните интеракции и да дозволите вашата интуиција да го каже своето.

Но, сепак спрема некој објаснувања може самите да заклучите дали нешто во вашата врска не е во ред, слушајте ја интуицијата и обрнете внимание на некои работи.

По овие 8 знакови ќе можете да дознаете дали ве изневерува или не:

1.Се губи физичката блискост

2.Емотивно сте се одалечиле

3.Не му е грижа за ништо

4.Ги крие пораките

5.Доаѓате до чудни контакти

6.Се крие додека разговара со некој

7.Почнал подолго да останува на работа

8.Често го наоѓате во лага

Facebook impact:

Објавено среда, 22 февруари 2017 04:15:00
Напишано од elenaM