Се врати трендот од детството, а ние имаме само едно прашање: Зошто?

Ако и вие како дете носевте сандали и чорапи, сигурно сте изгледале симпатично. Но сега, кога ги гледате старите фотографии се прашувате: Зошто сум така облечен/а?

img

Имаме новост за вас: Овој тренд изгледа се враќа. Се почесто можеме да ги забележиме славните личности како носат сандали и чорапи, па се прашуваме дали се сериозни?

Погледнете:

Тагови:

Facebook impact:

Објавено вторник, 22 ноември 2016 07:48:00
Напишано од Maja