Фото: Николина Пишеќ покажа нешто повеќе под фустанчето

img

Сексипилната Хрватица Николина Пишеќ е позната по својата убавина. Таа е секогаш активна во хрватските медиуми.

Хрватите може да ја заприметат на сите настани поврзани со мода и убавина. На една прослава, организирана од позната хрватска модна агенција, Николина Пишеќ блескаше со својот изглед, посебно поради тоа што розевото фустанче кое го носеше ги оцртуваше нејзините заводливи облини.

Но, нејзиното розево фустанче откри и нешто повеќе. Фотографијата ќе ви покаже што е тоа што ги остави повеќето мажи со отворена уста.

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

Тагови:

puls24mk

Facebook impact:

Објавено сабота, 20 април 2013 03:25:00
Напишано од Сандра