Какво згодно момче има до себе „лудата“ Кериман?

Турската актерка Нурсел Косе или попозната како Кериман од „Парампарче“ иако има негативна улога од сценариото, со својата харизма и непосредност е голема миленичка кај љубителите на хит серијата.

img

Не само во серијата, туку и во реалноста Кериман има поврзаност со Германија.

Имено, нејзиното момче е Германец, но не сака многу да се експонира во јавноста. Сепак, турските таблоиди постојано ги следат во чекор, а неодамна се појавија и фотографии каде Нурсел е во друштво на својот згоден фреар.

Погледнете какво парче има до себе „лудата“ Кериман.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 05 март 2018 08:24:00
Напишано од емилија


Последни вести