На Таравари изгледа повеќе му одговарало Министерство за туризам

img

На Таравари изгледа повеќе му лежело министерство за туризам!

Facebook impact:

Објавено петок, 28 јули 2017 07:18:00
Напишано од емилија


Последни вести