По повод Денот на Независноста на Република Македонија , 8-ми Септември, делегација на Општина Ресен , предводена од Градоначалникот на Општина Ресен

Д-р Ѓоко Стрезовски, денес на градскиот плоштад" Цар Самоил" во Ресен на Споменикот на Револуцијата, положи свежо цвеќе во знак на почит на сите борци за слободата и независноста на Република Македонија.

img

На истото место цвеќе положи и делегација на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Ресен, составена од претставници на Унијата на жени,УМС и Советот на ветерани од ОК Ресен

 

 

 

Facebook impact:

Објавено петок, 08 септември 2017 03:45:00
Напишано од емилија