Трајковски: Општина Гази Баба ќе формира Детски општински Совет

Општина Гази Баба ќе формира Детски општински Совет

img

Ја одбележуваме Детската недела. Ги почитуваме правата на децата. Општина Гази Баба ќе формира Детски општински Совет.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено петок, 06 октомври 2017 04:29:00
Напишано од Виолета