Вооружен напад во скопски маркет

Вооружен напад во скопски маркет

img

Синоќа, околу 22:00 часот во Скопје на улица "Волгоградска" во "ЗУР маркет", две маскирани лица со закана со пиштол извршиле разбојништво, при што од сефот одзеле неутврдена сума пари од дневниот промет и се упатиле во непознат правец.

Полицијата ги презема потребните мерки за пронаоѓање на лицата.

Facebook impact:

Објавено сабота, 12 август 2017 04:40:00
Напишано од Виолета