Вработување на 34 државни службеници во Министерството за труд и социјална политика

Работните места се предвидени во согласност со Закон за социјална заштита и Програмата за вработување на лица кои до 18 години имале статус на дете без родители и без родителска грижа-Програма Д-10 за 2013 година.

 

Прочитајте повеќе на следниот линк.

 

 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 10 јануари 2013 02:31:51
Напишано од admin