Viza Plus бара келнерка

Агенција за вработување Viza Plus специјализирана за посредување за вработување во странство, нуди вработување во Doha Qatar, Dubai, Oman, Bahrain, Kuwait во ланец на хотели на позицијата: Келнерка. 
 

 

 

 

 

Facebook impact:

Тагови:

Објавено четврток, 18 октомври 2012 13:06
Напишано од admin
Барај