Барате работа? - Денешните огласи се вистинската можност за вас!

img

1. Рамсторе објавува нови 115 работни места!

90 лица за позиции Продажен персонал и Касиери за потребите на новите супермаркет РАМСТОРЕ на територија на град Скопје

Повеќе на следниот ЛИНК

25 лица за позиции Продажен персонал и Касиери за потребите на новите супермаркет РАМСТОРЕ Куманово

Повеќе на следниот ЛИНК

2. Отворени работни позиции

Трговското друштво ЕУРО МЕДИА ДОО Скопје објавува огласи за позиции:

ПРОДАВАЧ за Струмица

Повеќе на следниот ЛИНК

Раководител на продажен салон Нептун Струмица

Повеќе на следниот ЛИНК

Тагови:

Facebook impact:

Објавено вторник, 02 јули 2013 12:15:00
Напишано од Елена