За кого беше наменето оружјето што го заплени Србија кај Прешево

Еве  колкава количина била запленета. Погледнете и која  била намерата на терористите.

img

Воено безбедносната  агенција на Србија запленила голема количина  оружје на југот на Србија, кое илегално требало  да се транспортира во Македонија, а се претпоставува дека  било наменето за албанците во Македонија.

Погледнете  која била намерата на терористите

Facebook impact:

Објавено недела, 07 мај 2017 12:14:00
Напишано од Виолета