Хороскопски знаци кои никогаш нема да ја изневерат личноста која ја сакаат

Во потрага е за личност со која ќе гради дом и ќе основа семејство. Ракот несебично дава и исто толку многу бара. Желен е за внимание, сака да му се докажува љубовта, но секогаш возвраќа во иста мера.

img

Кога ќе наиде на проблем во врската, не го избегнува туку го решава, бидејќи не сака ништо да застане на патот на љубовта.

Не ни помислува на изневерување како „метод“ за решавање на проблемот затоа што е лојален до самиот крај.

Сепак Ракот не е единствениот хороскопски знак познат по верноста. Верноста е препознатлив знак и за следните знаци:

Бик – сигурен и стабилен.
Вага – има вроден копнеж за правда и чесност па сака хармонична врска.
Девица – чувствителна и „традиционална“ во љубовта.
Јарец – трпелив, ќе работи на врската колку и да е потребно.

 

Facebook impact:

Објавено сабота, 30 септември 2017 05:47:00
Напишано од емилија