Подалеку од мажите од овие хороскопски знаци! Никогаш нема да ве оженат

Зодијакот вели дека хорскопот може да има големо влијание врз размислувањето и одлуките или гледањето на брачниот живот кај секој индивидуалец.

img

Близнаци

Иако момците во знакот на близнаци се многу пријатни во друштво, активни, интелигентни и талентирани, тие на бракот гледаат како голема обврска.

Потребна им е слобода за флертување и личност- партнерка, што тоа ќе го разбере и ќе го прифати како нормално однесување.

Ваквите ситуации понекогаш може да се непријатни, па затоа добро размислете дали би можеле да сте во врска со ваква личност.

Стрелец

Стрелците се слободни личности кои сакаат да прават она што на нив им одговара, а според ова може да заклучите дека можеби би биле „тешки“ партнери за брачен живот.

Момците во знакот на стрелец се љубители на долгите другарства, генерално ја почитуваат љубовта, но не и брачниот или семеен живот.

Објавено недела, 09 април 2017 12:19:00
Напишано од Виолета