Доза смеење со беровски вицови

Малку смеење со одлични беровски вицови...
 

- Добро е оти не сам отровна.

- Зашо?
- Пред малку си преапах јазико!

 

Маленката Нина пита мајка и:
- Мамо, шо е това калории?
- Това – одговара мајката итро – са маленки волшебни суштества, кои през ношта стеснуваа на мама дрејте.

 

Возрасен маж пита една момичка:
- Знаеш ле да возиш точак?
- Не чичо.
- Тогај причувај ми точако. За кратко че се врна.

 

Тој: Срце, ти одила ле си сос некој пред мене?
Таа: Не, сите са имали коли!

 

- Душо одведи ме некаде на скапо место да пиеме кафе.
- Важи нема проблем. Одиме на бензинската, и така треба да турам гориво.

 

Поминуваа покрај некое село:
- Гледе колку убав кон!
- Това не е кон ма, това е свиња!
- Кон е. Свињето немаа рогове! :D:D:D

Тагови:

Facebook impact:

Објавено четврток, 10 јануари 2013 07:39:33
Напишано од admin