Докторе, во последно време се повеќе губам сила...

Се жали преморена сопруга:
– Докторе, во последно време се повеќе губам сила.
– Колку пати неделно имаш секс?

img

Се жали преморена сопруга:
– Докторе, во последно време се повеќе губам сила.
– Колку пати неделно имаш секс?
– Три. Во понеделник, среда и петок.
– Пробај да ја прескокнеш средата, одморај малку повеќе.
– Не можам среда, докторе, тоа е единствен ден кога сум со мажот. 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 13 декември 2017 05:24:00
Напишано од Виолета