Ја носи Трпе девојката дома да ја запознае со родителите и...

Трпе:
– Тато, запознај се со мојата девојка, Трпана.
А таткото:


img

Трпе:
– Тато, запознај се со мојата девојка, Трпана.
А таткото:
– Можеш ти многу, многу подобро, не е за тебе.
Трпе:
– Тато, те молам не збори така пред нејзе!
– Не ти зборам тебе бе! На Трпана и зборам.


Facebook impact:

Објавено четврток, 25 мај 2017 01:32:00
Напишано од Емилија


Последни вести