Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува...

Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува:
– Колку години имате? 
– Осумдесет и осум!
– Не би ви дала. 

img

Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува:
– Колку години имате? 
– Осумдесет и осум!
– Не би ви дала.
– И да сакаш, не можам.

Тагови:

Facebook impact:

Објавено вторник, 28 ноември 2017 05:19:00
Напишано од Виолета