Го сликала својот пријател како седи на карпа, се шокирала кога ја зумирала сликата

Звучи навистина неверојатно, но изгледа дека постои некој „закон на универзумот“ по кој на фотографиите се појавуваат страшни работи во ситуации кога најмалку очекувате.

img

Духовите како едноставно да сакаат да се појавуваат на фотографии и да ги плашат луѓето до смрт.

Некои од нив се прилично очигледни, додека за некои треба малку повеќе напор да ги забележите.

За пример зедовме една корисничка на популарната страна „Reddit“ која го сликала својот пријател во Хамилтон, Онтаиро.

Според нејзините зборови, направила неколку фотографии и ги објавила на Инстаграм. Меѓутоа, една фотографија особено и паднала во очи…


Тагови:

слика карпа

Facebook impact:

Објавено среда, 15 ноември 2017 08:25:00
Напишано од Вероника