Како е да се лета над Плутон

Научниците од американската Вселенска Агенција НАСА по основ на фотографии и податоци кои беа испратени од леталото „New Horizons“ направи видео симулација на лет над Плутон.

img

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 17 јули 2017 07:43:00
Напишано од емилија