Најубавото девојче на светот не е мало девојче. Едвај би ја препознале

Дали се сеќавате на Тајлен Блонди која на 10 години беше прогласена за најубавото девојче на светот? Плавооката со своите 4 години прв пат се појавила на писта, на ревија на познатиот Џин Паул Гаултера, а кога напунла 10 години се сликала за Vogue. Нејзиното име се појави на најводечките таблоиди низ цел свет.

img

Facebook impact:

Објавено четврток, 14 септември 2017 02:03:00
Напишано од емилија