Погодете која е мајката на фотографијата

Една мајка предизвикала бура на друштвените мрежи.

img

Поставила фотографија со своите ќерки, но многумина не можат да одредат која од од нив три е мајката.

Имено, 40-годишната Киенија Букер изгледа исклучителни младолико, па со самото тоа може да помине како сестра на своите две ќерки, 18 годишната Клиенија и 16-годишната Колиеји.

 

Таа неодмана стана синоним за убавина за многу мајка и девојки кои го пратат нејзиниот Инстаграм профил каде објавува фотографии на кои и завидуваат многу нејзини жени на нејзини години, еве и зошто.

 

Тагови:

Facebook impact:

Објавено понеделник, 20 ноември 2017 06:49:00
Напишано од емилија