Со подводна камера ја сними убавината под мразот во Охридското езеро

Не е познато кога е поубаво Охридското езеро во лето или зима.

img

Не е познато кога е поубаво Охридското езеро во лето или зима.
Локалните жители и туристи не можат да одговорат на тоа прашање, но сигурно и едните и другите ги интересира како изгледа езерото сега, кога поради екстремно ниските температури е замрзнато.
Тоа го интересирало и храбриот охриѓанец Љупчо Стојковски кој со подводна камера ја снимил убавината под мразот во Охридското езеро.
 
Прекрасното видео го споделил на Јутјуб, погледнете..

Се вчитува прикажувачот на видео...

Facebook impact:

Објавено среда, 11 јануари 2017 09:13:00
Напишано од elenaM