Видео

Видео

Видео: Бегале од него, а кога сфатиле кој е

Поучно видео кое ја прикажува дискриминацијата.Не сакаа да седат до него, а неколку секунди подоцна сватиле за кого станува збор. Поучно видео кое ја прикажува дискриминацијата. Краток филм кој ќе […]

Видео

Изгледа како обичен воден вртлог, но погледнете ДОБРО во средината

Видеото кое ќе го видите во продолжение е снимено на реката Даугава во Латвија, а прикажува монтруозен воден вртлог кој голта се пред себе.Човекот кој го откри овој природен феномен […]